سید رسول خلیفه سلطانی در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد افزود: بهبود سه پله ای رتبه تولید فولاد جمهوری اسلامی در سال ۲۰۱۸ بیانگر میزان توانمندی کشور برای تولید است.
وی همچنین اظهارداشت: توانایی یک کشور با میزان تولید سنجیده می شود که یک معیار بسیار بزرگی است.
دبیر انجمن تولید کنندگان فولادگفت: چین با تولید ۹۳۰ میلیون تن فولاد بهعنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان در سال ۲۰۱۸ شناخته شده است.
وی در ادامه افزود: هند با تولید ۱۰۶ میلیون تن، ژاپن با تولید ۱۰۴ میلیون تن و آمریکا با ۸۶ میلیون تن فولاد در سال بهترتیب در رتبههای دوم، سوم و چهارم از این نظر قرار دارند.
خلیفه سلطانی اضافه کرد: رشد تولید فولاد طی سال ۲۰۱۸ در چین ۶,۶ درصد، هند ۵ درصد، آمریکا ۶,۲ درصد و کشورهای دیگر از سه دهم تا دو درصد بوده است.
وی با بیان اینکه ایران در سال ۲۰۱۸ بعنوان دهمین فولادساز جهان شناخته شده است،گفت: رشد فولاد کشور در این سال ۱۷,۷ درصد بوده که بطورمتوسط سه برابر چین، چهار برابر هند و سه برابر آمریکاست.
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران ضمن اشاره اهمیت صنعت فولاد در ساختار اقتصادی کشور افزود: فولاد یک صنعت مادر و به عنوان موتور محرکه رشد توسعه صنعتی در هر کشوری قلمداد می شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه فولاد مزیتهای زیادی دارد، اظهارداشت: ایجاد اشتغال مهمترین این ویژگی هاست.
خلیفه سلطانی به رادیو اقتصاد یادآورشد: بطورکلی با هر شغل مستقیم فولادی بین ۱۷ تا ۲۵ شغل غیر مستقیم ایجاد می شود.
برنامه «روی خط بازار» کاری از گروه کشاورزی شبکه رادیویی اقتصاد بوده که از شنبه تا پنجشنبه هر روز ساعت ۱۱ به مدت ۶۰ دقیقه به تهیه کنندگی «نازنین کتابچی» با هدف ارائه یک تصویر بزرگتر و کاملتر و قابل درک از رویدادهای مهم اقتصادی و رفع ابهامات اقتصادی بر روی موج افام ردیف ۹۸ قرار میگیرد و علاقمندان میتوانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه کنند.